ESDEVENIMENTS

Des de fa més de 28 anys, hem realitzat esdeveniments Outdoor per a empreses, institucions, col·legis, universitats, entitats esportives etc.

Les nostres instal·lacions i experiència, ens permet organitzar lligues internes entre diferents classes , diferents grups i organitzar unes partides de paintball personalitzades. Ens adaptem a caps de setmana, o partides entre setmana.

A més els grups podràn gaudir d’un esmorzar o un menjar en la nostra zona de pícnic, gratuïta

No et preocupis de res! No et preocupis de res! No has de preocupar-te pel servei d’àpats o transport nosaltres ens fem càrrec de tot, fins de serveis complementaris com a fotografia i vídeo.

Organitzem esdeveniments. Pots contactar-nos al 648702580. També pots utilitzar el formulari de contacte.

ANIVERSARI

Celebra l’aniversari més original, més divertit! Tant per a adults com per a nens, és una manera diferent on tu seràs el protagonista.

Podràs quedar-te en la nostra àrea de pícnic darrerament, on podràs portar el teu menjar o bé pots encarregar un pica-pica al nostre servei d’àpats.

COMIATS DE SOLTER/A

Organitzem els comiats de solter/a més originals, més divertits!
A més, és una activitat molt complerta perquè podeu complertar quasi 3,5 hores del dia, fins i tot ( menjant a les nostres instal.lacions).
Podeu contactar-nos i us aconsellarem. Sempre al vostre ritme.

BV-2421, KM 1, Polígon Industrial Can Mascaró, La Palma de Cervello – Barcelona info@barcelonapaintball.es +34 648 702 580· +34 607 772 465